Semestern är här!

Hej på er! Hur mår ni? 

Med mig är det faktiskt strålande, det är fredag och jag går idag faktiskt tillsammans med min fina fru på semester, vilket känns så skönt! Det blir ingen superlång semester men 2 veckor blir det iallafall just nu, och det känns välbehövligt för hela familjen!

Barnen är också superglada då dom vet att vi ska åka ut med vår husvagn i helgen, dom älskar att få bädda sina sängar i husvagnen, jag tror det känns lite som en koja för dom, och packa sina saker för att sedan få packa in är tydligen det bästa! Man får ju hjälpa till lite att begränsa hur många gosedjur som ska med dock haha, det kan slinka med ett och annat överflödigt om man säger så, räcker det inte med de 5 du redan har? Nä pappa…. Haha!

Jag ska snart åka från jobbet och åka in till Alingsås en sväng faktiskt för att hämta upp Malin hos Medestetica där hon gjort en behandling som hon kanske själv kan berätta om i ett annat inlägg! Barnen är nämligen hos mormor och morfar så vi ska åka raka vägen från alingsås till Maxi och storhandla inför helgen till husvagnen och redan ikväll packa färdigt allt. Då planen är att redan tidigt imorgon bitti kunna komma iväg så vi kan spendera dagen (som förhoppningsvis är solig) på en superfin strand utanför varberg och bada i havet hela dagen! Jag längtar. 

Ni får gärna kommentera och berätta om eran sommar, har ni semester? Jobbar ni hela sommaren? Vad gör ni isåfall på er semester och har ni några fina tips på härliga campingar runt om i sverige som vi borde passa på att besöka denna semstern! Gärna såklart barnvänliga med mycket roliga aktiviteter för barnen, och oss vuxna!

Jag kommer att kika in här lite då och då är planen, så jag hoppas att vi hörs. Se nu till att ha en fin sommar och njut av vädret även om det är regnigt, kom ihåg vad vi ständigt fick höra när vi var små; “det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder”. 

Ta hand om er, tja!

Beach, Beverage, Caribbean, Cocktail, Drink, Exotic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *