Firande av svärfar och trubadur

Godmorgon gott folk!

Hoppas ni haft en skön och trevlig helg, att ni kunnat njuta av det härliga vädret och kanske fått er en kall eller två! Under vårt tak så har det ekat tomt i helgen, vi har nämligen varit hos Malins föräldrar och firat att hennes pappa fyllt 70. Det gjordes med pompa och ståt kan jag säga!

Bara ett stenkast från där dom bor ligger en dansbana, den hade dom hyrt. Ett lokalt band spelade svängig musik som vi glatt dansade till, maten stod Catering i Göteborg för och under hela kvällen fanns det lekar och utmaningar att ta sig an. Alla var på gott humör och vissa utav utmaningarna gjorde att vi vek oss av skratt. Malin skrattade till och med så mycket att hon fick hicka. Ja ni hör ju, en riktigt trevlig kväll helt enkelt!

Vi sov över hos svärföräldrarna så igår när vi vaknade hade Malins mamma och syster dukat fram en härlig brunch som vi åt av i godan ro. Våra barn lekte med sina kusiner och var nog härligt för alla oss vuxna att se att dom inte bara satt i var sitt hörde med en mobil i högsta hugg, utan att dom faktiskt roade sig och hittade på aktiviteter.

Malins pappa Hans är faktiskt genialisk på att aktivera barnen och få dom att ha riktigt roligt ihop. Ofta när vi kommer dit har han förberett ett quiz, ritat en skattkarta eller köpt nåt plockepinn som dom ska lösa tillsammans. Detta gör att våra barn alltid längtar efter att åka till mormor och morfar, så det var inte det lättaste att få med dom hem igen, haha!

Måndag morgon och en ny vecka ligger framför oss, det märks på restaurangen att det är sommartider och att gästerna gärna vill sitta i timmar på uteserveringen. Några helger framöver så har vi bokat en trubadur som kommer och spelar, det tror jag kommer höja stämningen ännu mer!

Hoppas ni får en go vecka, så hörs vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *