En mjölktand var det bara…

Hallå där allihopa,

(Läs det här med mycket sarkasm): Jag hoppas verkligen att ni som följer min blogg inte tycker att jag skriver för ofta och tråkar ut er.

Gud vad länge sen jag satt och skrev till er men det har hänt så mycket nu när våren slog till. Restaurangen har fått så många gäster och det har varit mycket aktivitet där alla dagar! Även när det är stängd för gästerna så händer det att det blir saker att göra. Man ska ta emot beställningar, man ska fixa med rörmokaren för nåt rör krånglar i köket, man inser att man har missat att beställa allt det man behöver så man måste åka och handla, någon i personalen blir sjuk och det gäller att hitta en ersättare. Med andra ord, man är aldrig stilla.

Som ni vet är inte jag heller en ensamstående krögare, utan jag har min familj. Min älskade fru och mina fantastiska och älskade barn. De behöver också en del av min tid. Det är nog därför jag inte alltid hinner ge er den kärleken ni förtjänar men ni ska veta att jag tänker på er mina läsare.

I allt det här upptagna liv, så blev det lite extra svårt för två veckor sen när en av mina döttrar var ute och cyklade och råkade för en liten olycka. Vi vet inte hur allt hände men det hände så snabbt. Hela familjen var ute på en liten cykeltur, dagen var varm nog att ta på sig goda kläder och bara dra iväg på cyklarna. Väl på vägen så var det en stolpe som körde in på min älskade dotter och paniken jag kände när jag såg hennes lilla mun fyllt med blod. Nästa steg, utan tvekan åka och hitta en barntandvård. Det visade sig då att min dotter och stolpen kom överens om att hon skulle tappa en mjölktand och därav allt blod i munnen. Men allt det där gjorde att jag dog lite inombords. Man vi inte se sina barn skada sig.

Hur som helst, nu måste jag ta tag i lite restaurangjobb. Ni borde komma förbi, vi har lite nyheter på menyn från denna veckan.

Ha det gött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *