Vad vill ni läsa om?

Hej på er!

Hur mår ni? Jag mår bra det är ju snart påsk så jag och frugan ska faktiskt ha långledigt nu så att barnen kan ha påsklov på riktigt och inte behöva vara på fritids hela veckan. Så jag är faktiskt ledig imorgon onsdag, torsdag och fredag, vilket känns kul! Vi ska iväg på utflykter med barnen, bland annat ska vi till voltflip, ett ställe som har massa trampoliner, en annan dag ska vi till äventyrsbadet och bada och busa. Jag är glad att Malin också fick ledigt så vi alla i familjen kan vara tillsammans och bara busa, mysa och ha det superhärligt som på en liten minisemester denna påsken. En annan grej jag funderade på var om vi skulle gå på Silent disco göteborg, men då tänkte jag mer på mig och Malin och våra vänner, utan barn. Det hade varit roligt så jag ska se om vi kan få barnvakt på lördag kanske så vi kan dra ut och ha lite skoj bara vi vuxna!

Jag sitter just nu och inventerar lite för restaurangen, det är ju väldigt tidskrävande och kanske inte något av det roligaste uppgifterna jag gör, menmen även de uppgifterna är viktiga och måste bli gjorda. Jag ville även få det gjort innan påskhelgen då vi har ganska mycket bokningar under helgdagarna. Men vi är helt redo och har bra med personal så det känns bra även fast jag ska vara ledig. Jag är glad som har riktigt duktig personal som är ambitiösa och drivna. Jag är väldigt stolt över den maten som vi serverar och vår servicenivå är superhög tack vare alla duktiga servitriser och servitörer!

En sak jag tänkt på är om ni skulle vilja kommentera vad ni vill läsa? Vill ni att jag bara pratar om restauranger och mer ingående om allt som händer här, eller tycker ni det är kul att läsa om mig och min vardag med familjen också?

Nu ska jag iallafall fortsätta med att inventera så jag blir färdig någon gång.

Ha det så bra så länge så hörs vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *