Investera rätt och vinn!

Hallå alla läsare!

Hur är läget med er? Vad har ni för er? Kommentera gärna här i inlägget och jag lovar att svara när jag får tiden!

Mycket har hänt på senaste tiden och restaurangen fortsätter att vara en riktig kanon här i området, det är många som besöker oss och jag är nästan säker på att våren gör sitt med. Det känns som att kundflödet har ökat och det är grymt skoj! Att det går bra betyder också att jag får också mina stora planer på hjärnan och börjar glömma bort mig i allt man kan göra med en restaurang. Jag vill ju gärna se att detta företag utvecklar sig stort och jag har stora drömmar om det.

Här om dagen fick jag ett samtal som fick mig att tänka en del… Jag fick nämligen ett samtal från med ett erbjudande om ett mycket trevligt företagslån. Ni kan tänka er hur jag började se framför mig restauranger, alla detaljer man skulle kunna fixa eller bygga till i restaurangen, allt utveckling ett sådant lån skulle innebära. Jag är säker på att om man är duktigt med att investera pengarna rätt, så får man det tillbaka på ett grymt bra sätt.

Jag har många planer här, jag vill stora saker med restaurangen och jag ska definitiv tänka på saken. Jag har inte hunnit prata med min fru, hon är mitt livs bästa stöd och hon kommer säkerligen komma med kloka ord om hur ett sådant lån kan komma till nytta på det bästa möjliga sätt.

Jag tror jag ska bjuda min älskade fru på en god middag ikväll, sen kan vi ta en drink på nåt annat ställe och se hur konkurrenterna har det, kanske vi kan få mer inspiration på saker och ting att fixa eller göra i restaurangen och så får vi en trevlig tid tillsammans.

Vi höres trevligt folk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *