Februari-update!

Hejsan!

Long time, no see. Det var ett tag sedan vi hördes nu! Hur mår ni?! Jag mår bra, jag känner av att det nya året startat och det är mycket att göra på jobbet, men jag som person trivs bäst med att ha mycket att göra, jag tycker det är roligt och tiden går lite snabbare till mina fantastiska helger jag får spendera med min underbara familj då!

Jag sitter just nu och håller på med inköp till restaurangen, håller precis nu på att beställa lustgaspatroner vinshoppen haha, lite annorlunda inköp tänker ni kanske, och ja det är väl bara något som restauranger vet hur det är, att sitta och beställa lite udda grejer som man inte direkt beställer hem till hemmet, vad gäller matväg.

Jag har fått sitta mycket framför datorn nu, hela förra veckan, det märks att jag inte riktigt är van vid det utan jag brukar ju alltid vara den som springer runt på restaurangen, men det är annat nu när det är jag som äger stället.

Ikväll ska jag ta ut min älskade fru på datenight, jag känner mig lite skyldig nu som är iväg och jobbar så mycket och hon har fått ta mycket hemma med huset och barnen. Så jag har bett mina föräldrar att vara barnvakt ikväll och det blir dem bara så glada över, dom tycker också det är bra och viktigt att jag och Malin tar hand om varandra. Mina föräldrar har varit gifta i 35 år och dom har alltid varit väldigt duktiga på att inte ta varandra för givet, och de har en så fin kärlek mellan varandra. Jag ser upp till dem och vill därför lära mig av deras relation och applicera på min och Malins.

Nej, nu får jag fortsätta min beställning här, det är en del kvar att lägga på inköpslistan och skicka iväg, detta blir dock det sista jag gör för dagen, sen går jag hem och gör mig snygg för min fru och ska njuta av en ensam kväll med henne.

Vi hörs om ett tag, tack för att ni tittar in!

Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *