Nytt år nya möjligheter!

Det är lite speciellt ändå när ett nytt år startar. Det är mycket nya tankar och idéer som sätter igång. Just nu sitter jag med en kopp kaffe i handen och Zingo ligger och myser på sin kudde på golvet bredvid. Både jag och Malin längtar och laddar för våren. Tidigt tänker ni? Vi tycker det är bra att vara ute i god tid. Vi planerar för fullt för vår uteplats och idéerna är många. Malin vill ha en sån där vit pergola i fransk stil med vinrankor och Altantak plast säger hon. Jag gillar idén, då kan vi sätta in vår nyinköpta loungegrupp och njuta även när det regnar. Och viktigast av allt – vi planerar för en en riktigt stor kryddträdgård. Perfekt att bara promenera ut i trädgården och plocka innan middagen. Är inte det vardagslyx så säg?!

Nu har vi lagt ett fantastiskt 2018 bakom oss. Vilken resa hela teamet har gjort! Det är också nu allt börjar komma på plats och det flyter på riktigt bra. Mitt i all renovering måste jag ändå ge mina medarbetare en riktigt eloge, trots flytt -och renoveringsstök har de inte klagat eller underlevererat en ända gång. Vi avslutade med en riktigt succé – vårt spanska julbord! Det visade sig att det var fler än vi som kände att det var dags att uppdatera julsmak-paletten! Det kan nog faktiskt vara så att vi har startat en ny tradition här på restaurangen. Malin har varit med och hjälpt till fram till nyår. Det är extra kul när kan jobba ihop tycker jag. Hon kommer alltid med en positiv energi och är omtyck av kunderna. Inte för inte jag föll för denna tös. 🙂

Nepp, nu är det dags för mig att sätta sista detaljerna på affärsplanen för året. Jag fick väldigt mycket bra feedback från mina medarbetare i slutet på året. Och inte nog med det så har vi många stamkunder och de har verkligen varit öppna med vilka förbättringsmöjligheter de ser hos oss. Nu gäller det att ta vara på all input och göra något riktigt bra av 2019!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *