Jul i september

Restaurangen är klar och är i full gång!

Vi har nu varit öppna i hela två veckor och allt har gått helt perfekt. Vi har redan fått jätte mycket positiva recensioner, från såväl gäster som några kända matkritiker. Vi är redan fullbokade alla helger fram tills november. Vi har till och med fått tacka nej till kunder. Helt otroligt hur fort och bra allt har gått. Däremot på veckodagarna tar vi inte emot bokningar, då jag vill att gäster bara skall kunna svänga förbi på impuls om dom så känner för det. Det gör livet lite mer spännande.

Det är snart dags att börja förbereda inför julbordstider, så jag och personal skall nästa vecka ha ett möte för att diskutera dekorationer och mat. Man kan ju inte ha julbord utan mysig jul stämning med julmusik, julpynt och passande julmat. Jag har stora planer inför julborden, jag vill att vi skall göra så mycket av det vi serverar själva. Jag vill att vi skall göra egna köttbullar, egen korv, ost, bröd och så mycket mer. Även om vi inför jul behöver anställa en extra kock för att klara av volymen.

Som ni förstår så älskar jag jul lite mer än det flesta. Hemma tar vi ofta upp granen redan i början av december och alla ljusstakar kommer upp tidigt i oktober. Detta har jag hört påpekat av många grannar och vänner att det inte är helt normalt ,men vem vill vara normal?! Inte jag i alla fal! Haha

Saken är den att jag är inte så förtjust av själva julafton, med presenter hit och presenter dit. Det jag gillar är dofterna, värmen och ljusen innan julafton. Det livar upp en, när man i månader är omringad av mörker och kyla. Sen är det dessutom en tid som jag och familjen brukar umgås lite extra, vi pysslar tillsammans, bakar och myser helt enkelt. På sommararna är ungarna sällan hemma. Dom är ute med sina vänner tills det är läggdags. Så det är bara kul att se dom igen.

Då jag verkligen vill att restaurangen skall bli ett IT ställe när det gällande julbord, har jag anlitat en digital marknadsföringsbyrå för att hjälpa mig med marknadsföringen inför högsäsongen.  Firman heter Redcarpet  och dom sysslar med marknadsföring via Facebook, Instagram  och Google, dom arbetar även mycket med SEO Göteborg  ligger deras kontor. Så dom skall få göra en analys av vår hemsida för att hjälpa oss med en åtgärdsplan innan arbetet verkligen kan sättas igång. Det skall bli kul att se hur proffs arbetar. Jag har själv minimal  erfarenhet när det gäller marknadsföring så jag hoppas att jag kan lära mig mycket av dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *